top of page
AdobeStock_186113854.jpeg

STORYTELLING

De kracht van een verhaal

Hoe wek je de visie, missie, strategie, kernwaarden of een business case tot leven? Door het ontwikkelen, vertellen en delen van verhalen. Verhalen die betekenis geven, veranderprocessen versnellen, de bedrijfstrots vergroten of vernieuwing stimuleren. Door het ontwikkelen en delen van verhalen raak je het publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen.

Storytelling: Diensten

AAN DE SLAG

Bel ons voor een voorstel op maat

CORPORATE STORY

Elke organisatie verdient een eigen corporate story. Een goed verhaal dat heden, verleden en toekomst verbindt. Door te vertellen over de oprichting, relevante ontwikkelingen en de toekomst waarnaar je streeft. Betekenis, zingeving en purpose; het zijn woorden die aankomende generaties als het nieuwe normaal beschouwen. De corporate story is hiervoor een krachtig instrument. Stone & Sand schrijft corporate stories en adviseert over de verankering van het verhaal.

WORKSHOPS & MASTERCLASSES STORYTELLING

Wil je leren wat een goed verhaal is? En wil je leren je eigen verhaal te vertellen of te schrijven? Doe dan mee aan een van onze prijswinnende workshops storytelling. Stone & Sand verzorgt al jarenlang met veel plezier incompany trainingen of kortere workshops voor (management)teams. Daarnaast verzorgen wij lezingen in binnen- en buitenland en gastcolleges in het onderwijs.

Wil je eerst eens ervaren wat storytelling is? Boek dan onze korte, inspirerende Storytelling Proeverij.

SPEECHTRAINING & COACHING

Het verhaal gaat dat leidinggevenden in Amerika die een topbaan ambiëren twee volle weken worden getraind op Harvard, in het houden van waarden gedreven speeches. Als je mensen wilt meenemen in het nastreven van je doelen zijn speeches een belangrijk communicatiemoment. Denk aan een TED-talk, de kersttoespraak of jouw bijdrage tijdens de managementconferentie. Met Stone & Sand haal je maximale impact uit jouw podiummoment.

CUSTOM

Stone & Sand verzorgt ook modules storytelling in grotere verander- of leiderschapsprogramma’s. Ook verzorgen wij incompany train-de-trainer storytelling opleidingen voor (communicatie)professionals. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Storytelling: Klanten
bottom of page