AdobeStock_274101895.jpeg

KLANTEN & CASES

Verhalen waar we trots op zijn

 

KLANTEN OM TROTS OP TE ZIJN

 

CASE

Storytelling voor culturele diversiteit

Het vertellen en delen van verhalen leidt tot nieuwe inzichten, ideeën en concreet gedrag voor een cultureel diverse organisatie. Maar hoe doe je dat? Dat mocht ik vertellen tijdens de online Jubileumviering van Agora Network in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. 

(Foto: Kirsten van Santen)

 

CASE

Storytelling Each For Equal Sri Lanka

De Nederlandse Ambassade in Sri Lanka bracht Sri Lankaanse vrouwen, vertegenwoordigers van NGO's, ondernemers, ambtenaren en Ambassadeurs bij elkaar om verhalen te delen over een inclusieve samenleving en gelijke rechten. Marieke trainde de sprekers, gaf een speech en verzorgde een workshop.    

(Foto: Tai Hsin Shiek)

 

CASE

Het duurzaamheidsverhaal van Vitens

Juist nu wil waterbedrijf Vitens haar duurzaamheidstransitie versnellen. Samen schrijven we het verhaal, waarin Vitens verleden, heden en toekomst van haar duurzaamheidsambities tot leven wekt en betekenis geeft.   

(Foto: Vitens)

 

CASE

Communicatietraining Stichting Lezen & Schrijven

Marieke aan de slag met de genomineerden voor de TaalHeldenprijs. Een op maat gemaakte training voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. We oefenen voor de feestelijke uitreiking van de prijs.

(Foto: Carolien Sikkenk)

 
 

“Marieke is a person that stands out. She is a very sharp and constructive trainer when it comes to personal performance. She turns every C-level manager into a strong communicator. One that is authentic, engaging and convincing. No standard formula, but using her own method and personal coaching. You’ll get immediate results. A professional experience that stays with you for the rest of your life.”

Brand Officer

CASE

Leergang Publieksdiplomatie Ministerie Buitenlandse Zaken

Medewerkers van ambassades en posten uit de hele wereld, komen in Den Haag bij elkaar om te leren hoe ze belangrijke thema's als mensenrechten, persvrijheid of duurzaamheid tot leven kunnen wekken met een echt verhaal.

 

CASE

Training storytelling Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

Binnen één dag hebben we een grote groep scholieren getraind in het vertellen van het verhaal van hun profielwerkstuk. Van alle verhalen hebben we samen met Saus Digitale Producties video's gemaakt. Dit is het verhaal van Merel.

 

CASE

Learning History Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat bouwde samen met aannemer Van Hattum en Blankevoort en prefab-bouwer Consolis Spanbeton het eerste betonnen circulaire viaduct van Nederland. Iedereen die aan innovaties werkt, begrijpt dat de totstandkoming van het eerste circulaire viaduct niet zonder slag of stoot zal zijn gegaan. In deze learning history delen we de geleerde lessen. Op weg naar eindeloos hergebruik.

 

+31 (0)6 30 99 52 35

©2019 by Stone & Sand. Proudly created with Wix.com