top of page
Leiderschap.jpeg

INSPIREREND LEIDERSCHAP

Versterk je inspiratiekracht

Inspirerende leiders hebben ideeën, een visie of plannen voor de toekomst. Ze nemen het initiatief om die samen met anderen te realiseren en creëren zo volgers. Stone & Sand gelooft dat iedereen een leiderschapsrol kan nemen. Of je nu manager, ondernemer of wetenschapper bent. Wij vinden dat goede ideeën moeten resoneren, voor een betere wereld vandaag en morgen. Daarom trekken wij alles uit de kast om leiders met ambitie te helpen hun inspiratiekracht te versterken.

Leiderschapscommunicatie: Diensten

AAN DE SLAG

Bel ons voor een voorstel op maat

LEIDERSCHAPSCOMMUNICATIE

Communiceren over je visie, idee of plan begint met de essentie en het waarom van dat idee. Vaak is juist dat ondergesneeuwd in dikke stapels notities, slides met piepkleine tabellen of abstracte, vage, systemische taal. Communiceren is ook luisteren. Weten wat er speelt in de leefwereld van de ander. Vanuit die essenties gaan we op zoek naar impactvolle taal. En een krachtig leiderschapsverhaal waarmee je jouw boodschap tot leven wekt. Hiermee leg je verbinding tussen wie jij bent, jouw boodschap en de mensen om je heen. Ook kijken we naar de vorm van de communicatie en impactvolle communicatiemomenten.  

CHARISMA

Charismatisch gedrag kan je voor een groot deel ontwikkelen. Charismatisch gedrag gaat over aanwezigheid: mensen voelen dat je de volle aandacht hebt voor de ander. Over macht: vooral lichaamstaal zoals een krachtige, zelfverzekerde houding geeft signalen dat iemand effect heeft op de wereld op hem of haar heen. En hartelijkheid: we vinden iemand charismatisch als ze bereid zijn hun macht in ons voordeel aan te wenden. Stone & Sand werkt met praktische oefeningen uit de podiumkunsten aan meer invloed en zelfvertrouwen door een krachtige uitstraling.

DRIJFVEREN

Wie ben je? Wat drijft je? Waar zit jouw bezieling? Scherper zelfinzicht maakt helder vanuit welke morele horizon je werkt en beslissingen neemt. Ook vergroot het je inspiratiekracht omdat anderen niet alleen weten wat je doet, maar vooral waarom je iets doet. Marieke Smids is gecertificeerd Management Drives consultant en gebruikt narratieve technieken om inzicht te krijgen in drijfveren en waarden.

Leiderschapscommunicatie: Klanten
bottom of page